TALK bogen

TALK – Den transformerende samtale med børn og unge (udkommer i 2024)

TALK - about it!

Hvad stiller du op, når et barn eller ung tydeligvis har brug for hjælp men afviser, at tale om det?

Hvordan får du et barn eller ung til at slippe sin modstand og samarbejde?

Hvordan får du det generte barn til at komme mere ud af sin komfortzone.

Hvordan kan du hjælpe den vrede unge mand til bedre selvregulering?

Hvordan støtter du barnet med det lave selvværd?

Hvad sker der egentlig inden i børnene når vi taler eller ikke samtaler med dem.

Hvordan kan du passe på dig selv så du ikke bliver ramt af relationstræthed eller udbrændthed

Det er blot nogle af de spørgsmål som TALK – den transformerende samtale med børn og unge giver sine bud på. Bogen giver dig relevant teoretisk indsigt og jordnære praksiseksempler, inspireret fra Susanne Schwartaus mangeårige psykoterapeutiske praksis med børn, unge og deres familier.

TALK Bogen

Når børn og unges liv slår knuder og gør ondt, har de brug for voksne der kan møde dem relationelt og i øjenhøjde. Voksne der kan hjælpe barnet eller den unge til at forstå sig selv og til at mentalisere. Hjælp til at kunne give udtryk for det, der sker inden i dem og dermed få relevant støtte. Børn og unge har brug for voksne der tør være voksne, samt ved hvordan, tør og kan blive i kontakten, når de er i følelsesmæssig smerte. De har brug for voksne der kan rumme egen smerte ved at stå der. Alt dette så børnene og de unge holder op med at sige: ”Du forstår ingenting!”

Formålet med bogen er, at du bliver den voksen der er klædt helt og aldeles på til at kunne skabe en samtale der transformerer barnet og den unge fra mistrivsel til trivsel. Skabe en transformation på børn og unges præmisser.

Klæde dig som voksen på til, på en præcis måde, at kunne stille dig til rådighed og interagere så børn og unge vil føle sig set mødt og forstået. Hvilket skaber et fundament for børn og unge som er basis for at kunne udvikle og indgå i et barne – eller ungdomsliv med øget selvværd, robusthed, livsgejst og selvkærlighed. At udvikle,blive og vedblive en sund og glad udgave af sig selv.

”T.A.L.K ” som er den samtalemodel bogen tager sit afsæt i, er vokset ud af Susanne Schwartaus mangeårige uddannelser og praktiske arbejde med børn, unge og deres forældre siden 98. Den er også vokset ud af Susanne Schwartaus længsler i sin egen barndom efter tabet af sin far og morens tiltagende psykiske sygdom.

TALK bogen er en blanding af teori, praksis ekspempler fra egen praksis men Susanne Schwartau tager os også ind i mellem ned af hendes egen barndommensgade. Hvor tanker og længsler skildres fra et barneperspektiv.

Bogen T.A.L.K  – den transformerende samtale med børn og unge henvender sig til dig der har eller møder børn og unge i din rolle som pædagog, lærer, socialrådgiver, coach, psykoterapeut, forældre eller lign.

Du får i TALK bogen:

Smil på læben, en tårer i øjenkrogen og helt konkrete redskaber lige til at bruge og gøre en kæmpe forskel for børn og unge. Du vil nyde samspillet på helt nye måder.

Børn og unge vil elske dig for det.

 

Sikre dig allerede nu et eksemplar af bogen, når den udkommer ved at forudbestille her

Susanne Schwartau