Præsentation af TALK modellen

Flere har spurgt ind til hvad den der TALK model, jeg har udviklet, er for noget. Omsider fik jeg lavet en lille video der kort beskriver samtalemodellen til fagprofessionelle, der afholder sårbare samtaler med børn og unge.

Det er samme model jeg er ved at skrive min bog omkring. God beslutning, at jeg har sat tid af i år til projektet, selvom jeg også kan mærke, at det er lidt af en bjerg at kravle op af , at forfatte en bog der også er meningsfuld for andre at læse. 

Hvis du kunne tænke dig, at være reflektiv medlæser undervejs, så sig til. Jeg har brug for nogle stykker fra den faglige verden fra februar af. 

Det er altid med en vis portion sommerfugle i maven at jeg ligger noget fra TALK op, da det betyder meget for mig. En dejlig sommerfuglefarm hygger sig.

Har du spørgsmål eller andet, så kom endelig med dem.

Tak fordi du læste -og måske så med.

Kh. Susanne