Jeg trækker stikket

Hvis vi skal blive ved at nyde at give ud af os selv, lytte med nærvær og række en hånd til dem der kunne have brug for det, må vi sørge for at fylde os selv op.

Jeg elsker min hverdag med at undervise i TALK modellen og Marte Meo metoden samt have terapeutiske samtaler men børn, unge og voksne. Det kræver dog, at jeg holder mig i god relationsform så jeg ikke bliver relationstræt eller brænder helt ud. Du ved den der indtørret rosin…!

Lige nu, når du får denne mail fra mig, er jeg i min egen lille boble. Jeg har trukket stikket. Som en del af min 2-årige traume uddannelse, er jeg sammen med holdet der repræsenterer hele verden, på stilheds retreat i 9 dage.

Det kræver dog, at jeg holder mig i god relationsform så jeg ikke bliver relationstræt eller brænder helt ud. Du ved den der indtørret rosin…!

Jeg skal være i mit eget selskab uden skærme af nogen art, uden musik, motion, uden at tegne, skrive eller lign. Kun være med mig selv og meditere næsten konstant fra kl 7-22 samt lidt om natten. Få gange om dagen skal jeg gå meditativt men ingen motion der får pulsen op. Energien og fokus går udelukkende indad. Jeg er spændt på hvordan det bliver. Lidt af en kontrast fra min almindelige hverdag!

Jeg er dog helt sikker på at trække stikket og blot være, vil være godt for mit system. Jeg vil lade op og skabe endnu større plads i mit indre til at rumme mig selv, mine følelser, sansninger og andre mennesker. Hvor dejligt er det ikke lige, når jeg brænder for netop selv at opleve- og inspirere andre til det.

Når jeg kommer retur fra boblen, er der kun 14 dage til TALK grundkurset starter op og jeg glæder mig helt vildt. Hvis du stadig overvejer at komme med, så skynd dig at skrive hvis du har spørgsmål til mig eller om der er pladser. Næste runde med TALK grundkursus bliver først i 2024.

Så det er nu, hvis du skal med i år.

På Grundkurset vil jeg dele ud af hvordan du kan passe på dig selv og lade op i en relationel og travl hverdag.

Nå retur til meditationsboblen…

Hvis du har lyst og føler dig inspireret til det, kan du synkront med mig, meditere lidt hver dag, til jeg er tilbage d. 15 marts. Du kan evt. google: ”boho meditation”  på YouTube. Hun vil guide dig ca. 15 min og der er mange  forskellige små meditationer. Du kan også blot sætte dig ind i mellem med lukkede øjne og have fokus på dit åndedræt. Bare følg dets rytme. Du kan ikke gøre noget forkert! Vær med det der er – uden dom ♥️🙏

Skriv gerne til mig hvordan det er. Om det er rart, ubehageligt eller andet… Jeg svarer gennem mit nyhedsbrev, når jer er retur.

Mindfulde og spændte hilsner fra mig til dig 

 Susanne