At skynder sig langsomt

Jeg har mange projekter i gang. Det er dejligt. Det er hårdt. Det er sjovt. Det er nervepirrende. Jeg skynder mig. Der er meget at nå. Jeg skal nå det hele, på den halve tid.

Hvis det skal være sjovt og nærende er der kun en ting at gøre. Jeg må skynde mig langsomt. Især i mine relationer. Jeg ser, jeg er her nu, jeg mærker og jeg tager det hele med ind NU.

Min pige skal konfirmeres på søndag. Jeg vil nyde travlheden op til denne særlige og enestående dag. Jeg vil nyde stjernerne i hendes øjne af forventning. Jeg vil give tid til en pause, jeg vil give mig selv omsorg, når jeg skynder mig for hurtigt. Jeg vil mærke kærligheden i mit hjerte, mens jeg skriver talen til min pige. Jeg vil nyde at se min kærestes kæmpe engagement, jeg vil tillade mig at blive urolig for at blive rolig igen.

Jeg vil give og tage imod, fordi jeg kan og vil det, også selvom jeg har travlt.

Jeg vil skynde mig langsomt, for at få det hele med.

Skynd dig langsomt med mig❤

Kh Susanne