PSYKOTERAPI FOR VOKSNE


Du ønsker ændringer i dit liv. Måske er du deprimeret, stresset eller mistrives i en eller flere af dine relationer. Måske er det ikke helt klart for dig, hvorfor du ikke trives. Jeg vil give dig oplevelsen af at blive set, mødt og lyttet til, på en respektfuld måde. Her er plads til dig og alle dine tanker, følelser, frustrationer uden fordømmelse eller bedreviden. Tag dig selv alvorlig og få det liv du ønsker og har fortjent. Bliv den bedste udgave af dig selv.

Jeg vil følge dig på din vej til ny selvindsigt.

På vej - men hvorhen? Jeg støtter dig til at finde din vej til større livglæde og følelsen af frihed og valg til at leve det liv du ønsker og har fortjent. Bliv den bedste udgave af dig selv.Hvorfor individuel/Par terapi?

Det er meget forskelligt, hvad der får folk til at henvende sig, og DU/I bestemmer hvad der er vigtigt for DIG/JER at tage op. Intet er for stort eller småt. Her er der tid og rum til DIG/JER! Ingen dom eller vurdering af DIG/JER og det, der fylder. Få min 100% opmærksomhed og nye indsigter i en respektfuld atmosfære.

I parsamtaler er det vigtigt for mig at hjælpe jer som par til at se BAG hinandens reaktioner. Skabe ny åbenhed og forståelse. Dette skaber grobund for nye indsigter og forandring - ikke fordi du SKAL, men fordi du forstår dig selv og din partner bedre.

Her er blot nogle eksempler på henvendelsesårsager, som kan fylde forskelligt i dit/jeres liv:

- Parforholdsproblemer
- At være den gode nok forældre
- Lav selvværdsfølelse
- Grænsesætning
- Stress
- Jobrelaterede problemer
- Skilsmisse - eller tanker herom
- Svære valg
- Livskriser
- Identitetskriser
- Relationsvanskeligheder
- Sorg
- Tab
- Svigt
- Chok/traume
- Selvudvikling
- Angst

 

Læs evt. mere om min uddannelse her:
www.id-psykoterapeutuddannelsen.dkJeg er underlagt tavshedspligt.


 

 

 

Du kan altid kontakte mig uforpligtende for en snak 
- jeg har tavshedspligt!
 

 

Medlem af psykoterapeutforeningen (MPF)