Stresset - så søg hjælp NU

i Stress Coaching
Stresset - så søg hjælp NU

Stresset – så søg hjælp NU.

Fantastisk følelse og kan nu endnu mere målrettet hjælpe med forebyggelse og afhjælpe stressramte effektivt.

Skulle de stress ramte være mere end " blot" stressede ,vil jeg stadig kunne benytte og supplere med mine mange års erfaring og andre uddannelser, til en helhedsorienteret indsats. En indsats der hjælper den ramte også på den lange bane.

Jeg er vild med at holde mig opdateret og dygtiggøre mig hele tiden.

Kun det bedste er godt nok til dig  ❤️

Skøn dag og påske til jer alle ????

Kh Susanne

 

Børn og unge

 

Trives dit barn ikke? Har dit barn lavt selvværd og lav selvtillid? Er der sket hændelser, der bør tales om? Er sygdom eller skilsmisse kommet i vejen? Få den hjælp, I søger. Også mindfulness for børn.

Læs mere ..

Voksne

 

Føler du dig magtesløs, stresset eller deprimeret? Tag dig selv alvorligt og få det liv, som du ønsker og har fortjent - bliv den bedste udgave af dig selv. Nye indsigter skaber synlige og varige ændringer. 

Læs mere ..

Institutioner

 

Skru ned for stress og op for arbejdsglæden i institutionen og invester i stedet målrettet i trivsel og faglighed på en måde, der konkret kan omsættes i dagligdagen blandt ledelse, medarbejder og ikke mindst børnene. 

Læs mere ..

 

Medlem af psykoterapeutforeningen (MPF)

SENESTE I BLOGGEN

 • Stresset - så søg hjælp NU

  Stresset – så søg hjælp NU. Fantastisk følelse og kan nu endnu mere målrettet hjælpe med forebyggelse og afhjælpe stressramte effektivt. Skulle de stress ramte være mere end " blot" stressede ,vil jeg stadig kunne benytte og supplere med mine mange års erfaring og andre uddannelser, til en helhedsorienteret indsats. En indsats der hjælper den ramte også på den lange bane. Jeg er vild med at hol ...

  Søndag, 20 August 2017
 • Lever du dit livs drømme og længsler ud?

  Lever du dit livs drømme og længsler ud? Hun mærkede alle celler i hendes krop. Følelserne dansede om kap, på en måde der næsten ikke var til at rumme. De vidnede om den vildeste beslutning hun nogensinde havde taget. En beslutning som ville vende op og ned på hele hendes liv. Hun viste den var rigtig men det var vildt skræmmende og fuldstændig fantastisk. Hendes venner og familie var både stolte ...

  Torsdag, 29 Juni 2017
 • Det er alt for nemt at blive skilt...

  Det alt for nemt at blive skilt. Bliv sammen for børnenes skyld. De sagde ja til at elske hinanden i medgang og modgang. De så lykkelige ud og lige der, i deres ja til hinanden , var de ikke et sekund i tvivl. De skulle blive gamle sammen. De to for evigt  ❤️ -- 0 -- Det er rædselsfuldt at blive skilt. Specielt når der er børn involveret. Det er smertefuldt, uanset om det er egen, den and ...

  Mandag, 19 Juni 2017
Vis flere blog indlæg
123

 

Se min YouTube-video om "Teenager Coaching" her. Du finder mange flere videoer af mig på YouTube; søg på "Susanne Schwartau".