Lever du dit livs drømme og længsler ud?

i Diverse
Lever du dit livs drømme og længsler ud?

Lever du dit livs drømme og længsler ud?

Hun mærkede alle celler i hendes krop. Følelserne dansede om kap, på en måde der næsten ikke var til at rumme. De vidnede om den vildeste beslutning hun nogensinde havde taget. En beslutning som ville vende op og ned på hele hendes liv. Hun viste den var rigtig men det var vildt skræmmende og fuldstændig fantastisk. Hendes venner og familie var både stolte og nervøse på hendes vegne ... det samme var hun. Men denne gang var hun forberedt. Tidligere har hun været tæt på men ikke turde. Denne gang skulle intet stoppe hende.... hun ville ikke sidde som gammel og bare ladet tiden gå og undladt at tage springet ....

Kender du det? 

Kender du det ,at gå med en smerte , længsel eller en drøm uden at handle på det. Et ønske,længsel eller en drøm du skubber af frygt for det ikke går. At du bliver en fiasko. At du gør nogen ondt. At.....

Jeg har flere gange stået det sted. Det sted hvor jeg til sidst slog den vildeste kolbøtte i mit liv. Det har været vildeste ture. Så meget har jeg følt mig i live de gange på kanten.

Der er flere gange der virkelig har printet sig ind i min erindring .

Første gang da jeg besluttede, at nu var det tid at sige ja til at kunne blive mor. Kæmpe ansvar ,skønt og skræmmende.

Anden gang da jeg besluttede at blive skilt efter 18 års samliv. At gøre ham og endnu være mine børn ondt. Skamfuldt og totalt kaotisk. Men også en befrielse.

Sidst da jeg som enlig mor besluttede at gå fuldtids selvstændig. Sagde mit gode faste job op i familecentret for at skabe mit eget. Jeg havde en vision og den var stærk. Næsten ingen kan leve fuldtid af at have praksis som psykoterapeut fik jeg konstant af vide. Jeg lukkede ørene og tog springet. Og levet lykkelig af det i dag, på fuld tid. Og lidt til.

Alle gange har det været en længere proces, inden jeg blev klar til at tage springet. Forberedt mig inden psykisk, praktisk eller strategisk. Hoppet ud i det med dirrende krop og bankende hjerte. Gråd og smil. Op og nedture.

Men det vigtigste er , at jeg ALDRIG har fortrudt ,at jeg sprang ud i det ukendte. Det har givet mig så meget menneskeligt. Styrket og modnet mig. Jeg er helt sikker på , at jeg derimod ville have fortrudt ,hvis jeg lå gammel og mæt af dage og så tilbage på mit liv og ikke havde taget springende.

Jeg har altid set det værst og bedst tænkelige i øjnene inden en vigtig beslutning. Brugt en terapeut til mit indre. En konsulent til det ydre. Veninder og familie til at bakke op eller i hvertfald bedt dem tie med deres frygt. For hold nu op den frygt bor og fylder utrolig meget i os mennesker. Ikke nok med jeg måtte deale med min egen frygt jeg skulle virkelig holde andre menneskers trygt for døren. Selvom de var velmenende så var det pest for mig.

Hvilken drøm længsel går du med? 

Hvad har været dine små eller vilde spring i dit liv. 

Del dem hjertens gerne i tråden til inspiration for andre der måske netop står på den kant ❤️

Tak tak tak, fordi du læste med. Du er en del af min drøm ????

Kh Susanne

 

 

Medlem af psykoterapeutforeningen (MPF)