Børn og unge - når livet gør ondt

i Børn

b2ap3_thumbnail_born-unge-samtaler.jpg

Børn og unge - når livet gør ondt.

Jeg har fået en dejlig,og for børnene derude, en vigtig invitation.

Jeg er utrolig glad. Først var det lægerne i lægecentret der ønskede et oplæg om børne/ unge samtalen.

En dejlig invitation til et kompetent publikum.

Nogle af sygeplejerskerne lyttede med i begyndelsen men måtte tilbage og jobbe. De blev nysgerrige for at høre mere. Så en invitation fra sygeplejerskerne, bioanalytikerne og sekretærerne fra Haslev bys to Lægecentre til at undervise dem i børn/ unge samtaler. 

Jeg glæder mig til at lege med bamse -og styrke kort med dem. Tale om at samtale om det svære, så maven ikke gør ondt mere, inspirere dem til at hjælpe børn med nye konkrete strategier. Til at lytte ind og få børnene til at vokse og tage glæden ved livet tilbage igen.

Jeg føler mig så heldig

 

Medlem af psykoterapeutforeningen (MPF)