ANBEFALINGER


 

Her kan du få et indblik i, hvad og hvorfor, andre har fundet det brugbart at samarbejde med mig i forskellige sammenhænge. Du kan også hjælpe andre med at udvælge netop den hjælp og det tilbud, de søger. Del også din oplevelse omkring vores samarbejde. Du kan selvfølgelig fremstå anonym herinde, hvis du foretrækker det.
Jeg modtager både ris og ros for at optimere min indsats i forhold til nuværende og fremtidige kunder.
Skriv til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Af hjertet TAK for din hjælp til mig og andre. 

 

Diverse klientudtalelser 2017: 

Når man er i sine følelsers og reaktioners vold. Ikke kan komme fri af det og ikke forstår hvorfor. Så er det en helt utrolig fantastisk fornemmelse at kunne dykke ned i det, se på det, være i det, og derefter reparere på det, for så at kunne bruge det i sin hverdag bagefter!
Jeg har lært helt utroligt meget om at blive en meget bedre udgave af mig selv, med større mulighed for at udnytte mit fulde potentiale!
Det er fedt!
TAK til Susanne for det!
Laura

Du har gjort en stor forskel i mit liv … du har været så nærværende og stærk i mødet med mig , at jeg har kune slippe mig selv helt og stadig kunne føle mig tryg. Du har holdt mig og være med mig hele vejen.
Det har været meget healende og skabt indsigt og forvandling i mit liv . Så taknemmelig …. Af hele mit hjerte ….Tak ! kære Susanne <3
Odiine Krogsgård
 

En nysgerrighed, et helt tilfældigt møde skulle ændre mit liv fuldstændigt.
En psykoterapeut, hvad var det for en, hvad var dennes arbejdsmetoder? ja jeg var jo godt nok nået til et tidspunkt i mit liv hvor jeg havde fået overskud og var begyndt at leve og lære mig selv at kende, og efter 25 år med adskillige terapeuter der intet havde givet mig, så kunne det nok ikke skade med en samtale.
At dette møde skulle vende op og ned på hele mit liv, det vidste jeg intet om dengang jeg bestilte min første tid.
Jeg mødte en person så sød, blid og hjertevarm, et menneske jeg havde tillid til fra første møde, det har virkelig været meget vigtigt for mig, for overhovedet at turde kravle ud af boblen, så her startede min rejse ud i livet.
En samtale om her og nu problemer, blev til en meget længere rejse, der blev sat ord på situationer fra fortiden og de ting der gjorde ondt at tale om, de nødvendige spørgsmål/svar jeg prøvede at komme udenom, dem formåede du på en eller anden måde at liste ind ingen af bagvejen.
Dit arrangement i dine opgaver, dine metoder, følelsen af der bliver taget hånd om mig, er alt sammen med til at min livsrejse er blevet udholdelig, jeg tør rejse, jeg har med dine metoder, efterhånden givet mig tilladelse til at mærke mig selv, alt det der gjorde ondt kan stadig mærkes, men nu kan jeg leve med det, jeg kan bruge det til at forstå hvem jeg er og hvordan jeg er blevet til den jeg er idag, og hvordan jeg kommer videre.
Takket være dig, smukke menneske, du er virkelig dygtig til det du laver, du har givet mig og min familie så meget, så jeg kan/vil ikke undvære mine timer hos dig, de kan ikke gøres op i guld og diamanter, de timer er den bedste investering i mit liv ????

Lene, 43 år
 

Præcis det, du er så fantastisk god til... Når man bliver mødt med så meget forståelse og små skub, så får man langsomt modet til at stole på sin egen "mavefornemmelse", til at tro på sit værd og til at stå fast på sine egne værdier uden at have brug for at "tromle" andre, men rumme både egne og andres uperfekthed i kærlig forståelse. Vi er vist mange, der kan takke dig for en mere balanceret forståelse af os selv og andre. Jeg kan i hvert fald takke dig for at have genfundet mig - i en ældre og mere balanceret udgave af mig ❤❤. Tak for dig ❤????????
Anonym, 51 år 

 

40-årig kvinde i psykoterapi:

Susanne, jeg er SÅ glad for at komme hos dig. Jeg ved godt, at vejen frem for udvikling ligger i ens egen sjæl, men du giver mig de rigtige vise sten. Af hjertet TAK for det. 

Forældrepar til en 13-årig pige:

En ny pige. En pige med rank ryg, løftet hoved. Stolt af sig selv. En pige, der pludselig tør. Tør sige fra - tør sige "nej det vil jeg ikke finde mig i". Tør stole på at hun er god nok. God nok som hun er. En pige, der pludselig tror på hendes forældre, når de siger til hende<. "du gør det så godt. Du er god som du er. "Vi er stolte af dig"....
Det var sådan en pige, vi fik efter vi søgte hjælp hos Selvindsigt ved Susanne.
Og en dejlig side gevinst vi også fik med var en pige, der lige pludselig rykkede fagligt i skolen. For nu kunne hun fokusere på skolen og at lære noget i stedet for hele tiden, at skulle bruge energi på at tænke over, at hun ikke var god nok.
Vores beslutning om at få hjælp hos Susanne er uden tvivl den bedste beslutning, vi længe har truffet. Susanne har været med til at gøre vores dejlig datter glad igen. Og været med til at gøre vores hverdag lidt nemmere og meget gladere.

 

Peter 35 år efter et psykoterapeut forløb:

Du er sku en ener Susanne. Jeg plejer at klare det selv, men det gik pludselig ikke så godt. Skarp er du altså og ikke for terapeut-agtig. Jeg kommer gerne igen hvis det hele bliver for broget.Tak for din store hjælp.

 

44 årig Lise i psykoterapi:

Jeg tror nærmest man kan komme med alle problemstillinger hos dig Susanne. Du virker så erfaren på alle måder. Bare den måde du er og lytter til mig på, er terapi i sig selv. Jeg er kommet så langt efter vi to begyndte at snakke sammen. Jeg er dig dybt taknemmelig.

 

21 årig Tine Hansen i psykoterapi:

Jeg var vildt stresset og angst, da jeg kom hos dig. Nu har jeg fået mit liv tilbage. Jeg har lært så meget om mig selv, at jeg ved, jeg aldrig kommer helt derud igen. Tak Susanne.

 

 

Familien Hvid fortæller efter et Marte meo forløb:

Vi er en lille familie, der har valgt at bruge Marte Meo ,da vi ikke kunne se hvordan vi kom videre med et problem, vi havde med vores datter. Hun havde valgt at hun ikke ville sove og spise, så hvad gør man? Vi kontaktede Susanne, som så på os som familie, med øjne som kun en ude fra kan gøre, og vi lavede nogle videoer. Og så kom den dag, hvor vi skulle have vores første tilbagemelding. Kors, hvor var vi nervøse! Men aldrig har vi været så glade, for det handler jo ikke om at gøre forældrene til dårlige forælder, men om at støtte og hjælpe, og det var gjort så godt, at vi gik hjem med en følelse af, at det vi gør er godt nok, men vi har en datter der også har en
selvstændig mening, og den havde vi glemt at tage højde for. Så marte meo har betydet så meget for os, at vi vil fortsætte med at bruge det i vores hverdag, da det kun kan se det
positive i alt ,og ved positiv styring så har man ikke problemerne.
Susanne har været en utrolig støtte og hjælper, og det kan vi ikke takke nok for, uden hende var vi ikke kommet et
skridt videre, hun åbner vores øjne for nye muligheder og giver ro i den lille familie.

Mange tak for hjælpen
Fam. Hvid

 

Sofie fortæller efter et Marte meo forløb:

Jeg var træt af kamp og gråd, jeg ønskede det bedste for Eske!
Da usikkerheden meldte sig og det var svært at se tingene klart var det rart at få andre øjne på, Susanne var fantastisk til at fremhæve det jeg var god til og det jeg gjorde godt i relation til min søn. Langsomt men sikkert gav det nye vaner og nogle af de mere uhensigtsmæssige var blevet afløst af nye og mere konstruktive.
Men man kan ”risikerer” at blive ”afhængig” af Marte Meo. Det at der er fokus, på det man er god til, er meget anderledes. Det skal man lige vende sig til, men så er det skønt kun at blive bekræftet. Ja selv når det så sort ud og jeg følte mig som en dårlig mor, viste det sig at der var masser af ting, jeg gjorde godt og rigtigt, men at få det fortalt og sat fokus på de ting det har været guld værd.
Vores Marte Meo forløb med Susanne har givet os gode redskaber til nye og mere konstruktive vaner i forhold til at se og forstå vores søn. Redskaber vi ved virker og virker prompte, kan vi finde frem og bruge i nye sammenhæng når nye problemstillinger opstår. Vi er blevet mere skarpe i at opfange signalerne inde det kører af sporet, det hjælper os med at komme nogle problematikker i forkøbet også i forhold til lillesøster.

Sofie, mor til Eske på 6 år og Ida på 1 år

 

Heidi Nielsen efter foredrag om Marte Meo:

Susanne var sprudlende og klar i sine budskaber og gode eksempler på film. Bestemt et lærerigt oplæg som gav mig noget at tænke over både som pædagog på job og hjemme som mor.

 

 

Evaluering efter "Mindfulness i børnehøjde" kursus:

Enighed om at kurset var:

Meget fint, velplanlagt og givende.

En fantastisk dag med masser af positive brugbare energier, hvor det bestemt har været lærerigt og berigende.

Susanne var SKØN!! Rolig, mild, levende, energisk, smittende og ikke mindst Erfaren og faktuel.

Indlevende og god til at vise eksempler og formidle. Man kan mærke, at hun brænder for det.

 

 

 

 

 

 

PRISER

For oplysning af priser
se min prisliste her

 

Du kan også altid kontakte mig for et mere skræddersyet forløb:

 

Susanne Schwartau

CERTIFICERET:
ID-Psykoterapeut MPF

Stress Coach

Marte Meo Supervisor

Marte Meo Terapeut
Lic. Marte Meo Supervisor

Circling Gruppe Facilitator
Cool Kids behandler

Viden & Innovationsledelse
Pædagog

Indehaver, Selvindsigt.com
Medlem af :
   Marte Meo Foreningen
   Angstforeningen
   Psykoterapeut Foreningen

Skriver bl.a. på:
levlykkeligt.dk 

Udtalelse fra kursus i "Mindfulness i børnehøjde"

 

Dagen som helhed:

Fantastisk dag med masser af positive brugbare energi, hvor det bestemt har været lærerigt og berigende.

Man får en masse inspiration og værktøjer til at være mere nærværende med mien børn og til at give anderledes oplevelser til dem og til mig samt til at lære dem endnu bedre at kende. 

 

Susanne som formidler:

SKØN!! Rolig, mild, levende, energisk, smittende og ikke mindst erfaren og faktuel. 

Indlevende og god til at vise eksempler og formidle - man kan mærke, at hun brænder for det.

 

Medlem af psykoterapeutforeningen (MPF)